Bike Trike Dag - logoOver Bike-Trike-Dag | Contact | Onze sponsors
Home Programma Ook mee rijden Bikers-Trikers Nieuws Wedstrijd Kickstart Foto's
Gastenboek


Gastenboek Bike-Trike Dag


Heb je de Bike Trike Dag 2012 bezocht? Wij willen graag weten wat je er van vond. Vertel je verhaal of plaats een opmerking in ons gastenboek.

Open het gastenboek>

Hieronder een zeer kort overzicht van berichten uit het BTD archief:

Saskia 2009

Het was inderdaad weer geweldig dit jaar! Echt super gaaf om mee te maken. Gelukkig kan ik nog iedere dag na genieten op SWZ/Zonhove van de leuke verhalen en geloof me die zijn er veel!!!
Voor volgend jaar staat de gele trike weer gereserveerd... Voor de organisatie, Loet en natuurlijk de fantastische vrijwilligers kei bedankt!

Tjeu (gele trike) 2008

Heey, het was wederom weer super afgelopen zaterdag al die blije gezichtjes en alles weer tot in de puntjes goed geregeld ben vogend jaar weer zeker van de partij.

Trike* Truus (Patricia) 2008

Lieve mensen-bewoners-verzorgers-organisators. Ook ik wil even een oprecht DANK JE WEL in jullie gastenboek plaatsen, want ook ik (en ik denk dat ik dit wel namens iedereen mag schrijven) hebben afgelopen zaterdag een TOP DAG gehad, echt het was weer grandioos om dit voor jullie te mogen doen, al die blije gezichten en de vreugde die er vanaf straalt... dit maakt voor ons het trike rijden helemaal compleet, daar doen we het toch voor. Dus nogmaals namens ons (en de rest van trike club gelderland) DANK JE WEL voor alle nette zorgen-ontvangst en al die blije gezichtjes, hopenlijk tot volgend jaar. Enne daarboven ook dank je wel voor het mooie dagje (zonder de regen) Liefs Trike* Truus (Patricia)

Koen Leenders 2007

Ik heb afgelopen zaterdag voor de eerste keer meegedaan met de Bike-Trike dag. Ik was er samen met mijn moeder. Ik vond het leuk om al die motoren en trikes te bekijken en ik vond het super om er achterop te mogen zitten samen met mama of een begeleidster van de groep. Heerlijk rondscheuren op het SWZ/Zonhove terrein. Ik hoop stiekem dat dit toch niet de laatste keer was, want dan ben ik er de volgende keer zeker weer bij. Alle motor- en trike rijders bedankt voor alles. Ik heb een onvergetelijke middag gehad. De foto's liegen er niet om. Wie weet: tot de volgende keer. Groetjes van (motormuis), Koen Leenders uit Beek en Donk.

Mug Beverwijk 2007

Bedankt voor de hartelijke en warme ontvangst. Het is fijn om op zo'n mooie dag mensen blij en gelukkig te mogen maken door zoiets simpels als langsrijden en achterop te nemen. Ook kom je keihard tot de realiteit dat je gelukkig bent dat je alles kan doen in je leven. bedankt voor deze hele bijzondere ervaring lieve mensen. Tot de volgende keer! Rob en Tike Mug Beverwijk.

Daan en broeder Tim en ouwelui 2007

Beste stoere trikerijders onze mannen hebben het er nog steeds over dat ze samen op de trike hebben mogen rijden! Op die blauwe! Dank voor alles, geweldig! En wij als oudelui smullen van eht kijken naar al die heerlijke smoeltjes die genieten, genieten en genieten!