Bike Trike Dag - logoOver Bike-Trike-Dag | Contact | Onze sponsors
Home Programma Ook mee rijden Bikers-Trikers
Nieuws
Wedstrijd Kickstart Foto's Gastenboek2013: fantastische middag in D'n Tref

Vorig jaar was het weer slecht zodat de Trike rit voor de bewonenrs afgelast werdt. Maar trikes laten zich niet uit het veld slaan dus organiseerden we een alternatief (regen)programma. Ondanks het slechte weer en grote teleurstelling, hebben we toch een fantastische middag gehad in D'n Tref. Snel hebben we D'n Tref feestelijk omgebouwd om toch een positief tintje te geven.
Zoals ieder jaar konden de liefhebbers een stoere Tattoo krijgen of geschminkt worden.
Verder hebben we met zijn alle nog een stukje film gekeken van de Bike Trike Dag van afgelopen jaar.

De band "Suddenly" gaf een geweldig Live optreden met fantastische muziek!
De bewoners hebben genoten van de fruitbakjes die we gesponsord hebben gekregen.
De prijsuitreiking hebben we uiteraard door laten gaan want de bewoners hadden weer schitterende spandoeken en mascottes gemaakt.
regen programma


Prijsuitreiking 2013

Met een jury van zelfs 9 Trikers, die toch gekomen waren met de auto hebben een rondje gelopen om te kijken welke versiering van de Brinken het mooiste was.
Aan het einde van de dag hebben we met zijn alle zitten smullen van verrékes goeie friet en snacks van Spierbal Friet! Met een heerlijk ijsje hebben we de middag afgesloten.
We laten ons niet uit het veld slaan en gaan er volgend jaar 13 september 2014 weer "Vol gas" tegen aan! We zullen wat extra rondjes gaan rijden om 2013 goed te maken en om snel te vergeten.
winnaar 2013

BTD zaterdag 13 sept. 2014

Op zaterdag 13 september gaat de vlam weer in de pijp tijdens het jaarlijkse Bike-Trike-Dag event bij SWZ/Zonhove in Son en Breugel. Speciaal voor de bewoners van SWZ/Zonhove is deze Trike rit georganiseerd door een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom kijken of meedoen!

Het bijzondere verhaal van de ereboog

Vele deelnemers aan de BTD van 2012 hebben hen gezien en zijn er onderdoor gereden, de erenboog voor 10 jaar Bike-Trike-dag. Het is een prachtige boog maar het verhaal hierachter is nog veel specialer. Een van de grootste fans van Bike Trike Dag Anthony. Samen met een vrijwilliger hebben ze hier samen maanden aan gewerkt om de boog op tijd klaar te hebben. Dankzij hun grote inzet kon de erenboog trots in de zon staan tijdens het Bike Trike Dag event van 2012.
erenboog BTD 2012
Het feliciteerde op deze manier alle deelnemers en vrijwilligers met de tiende verjaardag.  We willen Anthony en vrijwilliger heel erg bedanken voor dit fraaie staaltje vakmanschap. We vinden het een erg bijzondere prestatie en idee.
Anthony en Loet

Johnny en Dajanara getrouwd op Trike!

Johnny en Dajanara (Daja voor bekende) zijn op 25 mei 2012 getrouwd. Wat vinden we zo bijzonder aan dit bericht? Nu, Johnny en Daja zijn beide bewoners van SWZ/Zonhove en gek van Trikes en PSV. Trike Center Uden leverde speciaal voor deze trouwerij een trike en de chauffeur werd gevonden in de persoon van George Roelants, een van de vaste trikers op de BTD. De zelf gemaakte foto's laten zien wat voor pret en lol ze hadden in het PSV-stadion en trike. Kortom, een speciale dag voor speciale mensen. Johnny en Daja, nogmaals gefeliciteerd met je huwelijk!
trouwen op trike

Elvis was een triker!

We kennen Elvis van zijn prachtige muziek en weten dat hij gek was op auto's, met name de Cadillac. Maar tijdens een bezoek aan Graceland zagen we ook 2 trikes in zijn verrassende 'auto' collectie. Die willen we jullie niet onthouden.
Elvis trikes

Opening door Yvonne den Exter

Speciaal voor het Jubileum jaar is Yvonne den Exter (regio manager SWZ/Zonhove) uitgenodigd om de Bike Trike Dag te openen. Ze hield een geweldige speech waarbij ze vooral alle vrijwilligers, Bikers en Trikers bedankten voor hun belangeloze inzet om voor de cliënten van Zonhove weer een geweldige onvergetelijke dag te organiseren. Zelfs had Anthony Piek (waardoor het 10 jaar geleden ontstaan is) een mooie trofee voor Loet & Jack gemaakt met de cijfers "10" erop!
Deze werden onder luid applaus overhandigd!
Jack Hendriks een stropdas
Zelfs voor deze officiële opening had Jack Hendriks een stropdas om gedaan wat we waarschijnlijk nooit meer mee gaan maken!
Yvonne den Exter is vanaf het moment dat ze gevraagd is voor de opening, al meteen zo enthousiast geworden, dat ze zelfs vanuit SWZ/Zonhove de "Start-Finisch Boog" gesponsord heeft!

Wat een happening!

Met heel veel plezier en onder de indruk denk ik terug aan de met zon overgoten 10e Bike Trike Dag 2012. Wat een happening! Het overtrof mijn stoutste verwachtingen. Ik heb foto’s gezien van voorgaande jaren en veel verhalen gehoord, maar het zelf beleven van deze dag is toch wel heel erg bijzonder. Zoveel vrijwilligers die zich belangeloos inzetten en waarvoor niets te veel is. De Bikers en Trikers die eindeloos en met veel geduld, in stijl gekleed en vaak met versierde motoren onze cliënten de dag van hun leven hebben bezorgd.
Yvonne den Exter en Loet De stralende gezichten van onze cliënten, soms nerveus, maar vooral genietend van de rit in de zon en de wind, zwaaiend naar de mensen langs de route. Kortom een prachtige dag. Wij hebben gemeend dit jaar onze waardering te moeten laten blijken door het schenken van een start finish boog en een foto van alle vrijwilligers voor alle vrijwilligers. Wij zijn geloof ik ook in de ban geraakt van deze dag en denken met elkaar al na hoe wij volgend jaar ons steentje kunnen bijdragen. Ik spreek hierbij nogmaals mijn waardering en dank uit voor de organisatie van deze dag onder leiding van Loet van Eijndhoven, Peter de Weijer en werkgroep BTD. Het was super!

Yvonne den Exter
Regiomanager Son


BTD heeft de krant gehaald!

krantBike Trike Dag 2012 met het jubileum jaar is niet zomaar aan iedereen voorbij gegaan en heeft zelfs de krant gehaald. Zowel op ED.nl als in de krant werd een groot artikel geplaatst! Een recordaantal van 35 brullende motorfietsen zorgde zaterdagmiddag voor een grote glimlach op de gezichten van de bewoners van Zonhove in Son. Meer>

Gouden horloge

Zoals Jack Hendriks altijd in is voor een grap, kreeg Loet van Eijndhoven een officiële toespraak van Jack met een Gouden Horloge en een Memoribillia Box :-) Op de achterzijde van de horloge had hij als een ware vakman met zijn beste schroevendraaier "10 Jaar BTD" gegraveerd en een Box met herinneringen van allerlei batches en Pins!
gouden horloge

Pin als herinnering

Voor het Jubileum jaar werden kosten nog moeite gespaard! BTD een speciale herinnering laten maken in de vorm van een Pin naar het ontwerp van het BTD-logo. Het resultaat is geweldig.
Alle vrijwilligers, Bikers en Trikers kregen uit handen van Loet een officiële Jubileum-pin van de Bike Trike Dag 10 Jaar! Dit als dank voor hun jaren lange vrijwillige en kosteloze inzet! Voor alle bewoners was er een fraaie sticker.
Jubileum Pin en Sticker

Groepsfoto van 40 kanjers

Mede dankzij de geweldige  inzet van ruim 40 vrijwilligers kan deze dag tot stand komen waarvoor wij vanuit de organisatie geweldig dankbaar zijn.

kanjers

Speciaal voor het jubileum jaar heeft Yvonne den Extor opdracht gegeven om van alle mensen die meewerken aan zo'n geweldige dag, een groepsfoto te laten maken die zij krijgen als herinnering van 10 jaar BTD!
groepsfoto vrijwilligers

Toon recenter nieuws >