Bike Trike Dag - logoOver Bike-Trike-Dag | Contact | Onze sponsors
Home Programma Ook mee rijden Bikers-Trikers Nieuws Wedstrijd Kickstart Foto's GastenboekTwaalf keer BikeTrikeDag

SWS logoOp zaterdag 13 september a.s. wordt maar liefst voor de twaalfde keer de BikeTrike Dag Zonhove georganiseerd. Een evenement waar de bewoners, maar ook de medewerkers van Zonhove en de Heriklaan erg naar uit kijken. Dit evenement dat geheel in handen ligt van vrijwilligers is uitgegroeid tot een geweldig en professioneel spektakel, dat zoals ik verneem, niemand wil missen. Veel bewoners hebben de voorbije jaren moeten wennen aan de harde motorgeluiden en de snelheid van de Trikes, maar de meeste bewoners konden uiteindelijk de verleiding niet weerstaan. Veel bewoners van Zonhove hebben inmiddels al achterop de stoere Trikes gezeten die bestuurd worden door stoere maar vooral heel aardige Trikers. Degenen die dat te spannend vinden genieten van de geweldige sfeer die de Bike Trike Dag met zich mee brengt. Voor één dag wordt de achtertuin van het logeerhuis omgetoverd tot ontmoetingsplaats voor Trike liefhebbers. De bewoners kunnen hier een BTD- tatoeage laten zetten en genieten van stoere Bikers muziek.

We hebben vernomen dat dit jaar de Bike Trike Dag Zonhove ook dit jaar weer geweldig wordt en met een geheel nieuwe pitsstraat zodat onze bewoners nog veiliger en makkelijker kunnen 'opstappen'. Er zijn Liveoptredens en er is een afterparty. Zo kunnen we met elkaar genieten. Wat mij betreft gaan we er een groot feest van maken!

Namens alle bewoners en medewerkers wensen wij de organisatie ontzettend veel succes met de voorbereidingen en bedanken wij de organisatie en alle vrijwilligers die dit festijn, geheel belangeloos mogelijk maken. Wij vinden het fantastisch dat zoveel mensen zich inspannen om onze bewoners een geweldige dag te bezorgen.

Yvonne den Exter,
Regiomanager Son