Bike Trike Dag - logoOver Bike-Trike-Dag | Contact | Onze sponsors
Home
Programma
Ook mee rijden Bikers-Trikers Nieuws Wedstrijd Kickstart Foto's Gastenboek


Bike Trike Dag 2017
zaterdag 9 september

Vijftien maal een feestje. Met ieder jaar meer enthousiaste Bikes en Trikers die klaar staan aan de start. Dit jaar een klein feestje bovenop deze al zo feestelijke dag.


Bike-Trike Dag programma
zaterdag 9 september 2017

10:45 uur - Samenkomst vrijwilligers in D'n Tref (koffie/briefing)

11:45 uur - Samenkomst Bikers & Trikers in D'n Tref (ontvangst met koffie en een broodje / briefing)

12:30 uur - Start naar Pitsstraat + Paraderondje

12:45 - 17:00 uur - Rondjes rijden met Bike & Trikes

17:00 - 18:30 uur - AFTER PARTY met DJ GEERT VERSCHUREN & NANCY VAN HEESWIJK, gezellig nakletsen samen met de bewoners onder het genot van een frietje met snack, uiteraard met een biertje of frisdrank.

Nieuw: Pitsstraat Bike-Trike Dag

We starten vanuit het evenementen terrein tegen over D'n Tref. Het grote voordeel hiervan is dat de wachtende cliënten meer ruimte hebben. Tevens staan over heel het veld grote parasols, en komen er tenten te staan voor catering en muziek.
Ook vanuit D'n Tref is de bevoorading van de catering veel efficiënter en de toiletten toegankelijker.

Zo werk het

De vernieuwde Pitstraat bestaat uit 2 banen, in PITSSTRAAT 1 komen 3 Trikes achter elkaar en in PITSSTRAAT 2 staan 2 Trikes achter elkaar. De Pitsstraat word weer ruim bemand door vrijwilligers die de cliënten achterop de Trikes tillen.
Pitsstraat: zo werk het
Zoals voorgaande jaren blijven we rondjes doorrijden totdat er weer plaats is in de Pitsstraat om in te voegen en te wisselen van cliënten. Er staan verschillende Vlaggers die duidelijk aan geven wanneer er vertrokken mag worden uit de Pitsstraat.
De rijdende Trikes op het Parcours hebben ten alle tijden voorrang, zie Groene Pijl!
Tevens rijden we het "Zonhove Parcours" vanaf dit jaar LINKSOM, in tegenstelling tot voorgaande jaren.
Pitstraat

Zoals ieder jaar rijden we eerst een paraderondje om het Zonhove parcours te verkennen.
Voor de Trikers die tussen door een pauze willen hebben is het de bedoeling om de client af te laten stappen, dan zonder passagier de ronde door te rijden tot aan de Pakeer gelegenheid bij D'n Tref.
route BTD 2013

Zorg dat je tijdig aanwezig bent voor de briefing om 11:45 uur, we starten om 12:30 uur.


13 jaar Bike Trike Dag!

Ook in 2015 wordt er op SWZ/Zonhove in Son en Breugel (Woon-behandelcentrum voor meervoudig gehandicapten) voor de 11e keer de Bike-Trike Dag georganiseerd. Dit alles is alleen mogelijk door grote groep enthousiaste vrijwilligers. Ook dit jaar word het weer geweldig!

Laat weten dat je komt

Inschrijven is mogelijk via info@biketrikedag.nl. Vermeld je telefoonnummer en e-mailadres bij inschrijving zodat de BTD organisatie u kan voorzien van alle nodig informatie en updates.

Eigen terrein

Tussen 12.30 en 16.30 uur zal er op het eigen terrein van SWZ/Zonhove rondjes worden gereden, dit i.v.m. verzekerings technische reden. Dit geheel omlijst met het bulderen van diverse motoren, drankje, schmiken, tatoo-shop, muziek op terras en veel meer.
Het wordt weer een super-dag; mede dankzij alle BTD vrijwilligers en de bikers & trikers die vanuit het hele land naar SWZ/Zonhove komen.

Locatie

SWZ/Zonhove,
Nieuwstraat 70
5691 AG Son